ОСТАННІ НОВИНИ

Найкращі студенти Львівщини отримали обласні премії

Олександр Косик

|

Сьогодні, 27 листопада, у Львівському національному університеті імені Івана Франка перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус вручив обласні іменні премії найкращим студентам вищих навчальних закладів Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

 

Як наголосив Андрій Білоус у вітальному слові, дуже символічно, що в залі, в якому колись був Галицький парламент, йшла боротьба за інтереси українського народу, сьогодні присутні кращі студенти.

«Своїм навчанням, своєю подальшою роботою ви теж боретеся за успіх нашої країни, за особистий успіх», – зауважив перший заступник голови ЛОР.

Варто повідомити, що преміювання здійснюється у межах Програми розвитку освіти Львівщини на 2017-2020 роки для матеріального стимулювання студентів, які найбільше відзначилися у навчальній та науковій роботі, беруть активну участь у громадському житті навчального закладу, міста, області.

Так, цьогоріч призначено 84 іменні премії (імені В’ячеслава Чорновола, Миколи Колесси, Олени Степанівни, Дмитра Вітовського, Євгена Лазаренка, Героя України Бориса Возницького, Івана Федоровича) у розмірі 4800 грн кожна.

Додамо, що у 2017 році студентам закладів вищої освіти також призначено 116 премій обласної ради та облдержадміністрації у розмірі 5140 грн кожна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *