ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали рецидивіста, що напав на бабусю та обікрав її квартиру

Соломія Григор'єва

|

Львівські правоохоронці затримали рецидивіста, причетного до розбійного нападу на пенсіонерку. Суд обрав для затриманого міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

 

У Франківський відділ поліції 23 листопада за допомогою звернулась 87-річна львів’янка. Жінка повідомила, що в обід у її квартиру, розташовану в одному з будинків по вулиці Антоновича, розбивши вікно на веранді, проник зловмисник. Чоловік напав на пенсіонерку, повалив її на підлогу та наніс тілесні ушкодження. Далі, обшукавши помешкання, заволодів грошима у сумі десять тисяч гривень та сто доларів США, після чого втік.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 36-річний раніше судимий львів’янин.

Оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили місцеперебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 КПК України. Суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *