ОСТАННІ НОВИНИ

Новий міст у Рясне почнуть будувати у 2018 році

Катерина Родак

|

Будівництво моста, що з’єднає вулиці Шевченка та Омеляна Ковча, обіцяють почати будувати у 2018 році. Відповідне рішення сьогодні, 24 листопада, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Виконком погодив рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво департаментом житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради шляхопроводу на перехресті вул. Т. Шевченка – вул. о. Омеляна Ковча».

За словами керівника міського управління архітектури та урбаністики Юліана Чаплінського, новий міст зведуть біля існуючого, відтак перекривати рух транспорту на час виконання робіт не буду

«Це є ремонт існуючого шляхопроводу і нова діагональ між вулицями Єрошенка і Шевченка. Зараз діагональ проходить над залізничною колією, а це буде зараз фактично кільце над колією. Це дасть можливість набагато краще рухатися машинам і менше створювати затори. Тому що зараз вічна плутанина, хто є головний, нема розмітки і важко рухатися в цьому напрямку», – пояснив він.

Як відомо, у бюджеті розвитку Львова на 2017 рік передбачено 10 млн грн на будівництво нового шляхопроводу. Яка буде загалньа вартість шляхопроводу – наразі невідомо.

Наявний міст по вул. Шевченка, 152 ще в 2008 році визнали аварійним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *