ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліцейські впіймали злодія-гастролера, якого розшукували у Києві

Юлія Шпак

|

У Львові поліцейські затримали раніше судимого «гастролера», причетного до низки крадіжок. Як  з’ясували поліцейські, він перебував у розшуку за скоєння злочинів у Києві. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

В Личаківський відділ поліції 17 листопада звернувся львів’янин із заявою про те, що у нього в приміщенні одного з магазинів на вулиці Богдана Хмельницького невідома особа викрала гаманець. В ньому знаходились грошові кошти в сумі 3 000 гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисника – раніше судимого 34-річного жителя міста Чернігів.

«Як з’ясувалось у ході слідства, він причетний ще до трьох крадіжок, скоєних у відвідувачів закладів громадського харчування. У 36-річної жінки з сумки було викрадено документи та грошові кошти в сумі 1500 гривень та 500 євро. У жителя Тернопільщини, який обідав у одному з місцевих кафе, викрали гаманець, в якому знаходилось 1500 доларів США», – повідомив начальник Личаківського відділу поліції підполковник поліції Роман Макогон.

За цими фактами відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до п’яти років.

Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 32 000 гривень. Як з’ясувалося, він перебував у розшуку за вчинення інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *