ОСТАННІ НОВИНИ

У львівській школі 2-класник потерпає від "покарань" через відмову батьків вкотре здавати гроші на меблі?

Катерина Родак

|

У львівській школі №95, що на Сихові, дискредитували учня через те, що його мати не здала кошти на нові меблі. Про це обурена мати школяра Тетяна Говорко розповіла у Facebook.

 

«На дитину вже вчиняють тиск!!! Сьогодні збори в школі, маю бути на двох(двоє дітей) і в двох класах потрібно здати на меблі. В одному класі по 600 грн. вже здали батьки на шафи, (проект батькам видали вже в серпні). Я не здала, бо минулого року така сума була сума на закупівлю нових парт (1 вересня в класі стояли для першачків різної висоти парти).

За словами жінки, кожного року до п’ятого класу батьки купують щось нове до школи.

«У п‘ятому дають новий клас і все починається знову зі старих меблів і старих вікон. Це я вже знаю по старшій дитині. І вчителька неодноразово наголошувала принести дитині гроші на нові шафи, я ж відмовлялася, щоб знову підняти це питання на зборах. Але шафи вже придбані. Тепер батьківській комітет оголосив в групі Viber, хто не здав! І моїй дитині видали стілець для одягу, звісно старі вішаки з класу прибрали. Дитину дискримінували!», – обурюється жінка.

Керівник  управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик зазначила Львівському порталу, що у цій школі проведуть службове розслідування стосовно цієї ситуації.

Також вона додала, що подібні ситуації у цьому навчальному семестрі у школах міста виникають не вперше, проте “заручниками не мають ставати діти”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *