ОСТАННІ НОВИНИ

Нині у Львові стартує всеукраїнський турнір з футзалу серед дівчат

Дарина Смеречанська

|

Завтра, 16 листопада,  у Львові стартує всеукраїнський турнір з футзалу серед дівчат 2004 року народження та молодших присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Асоціації футзалу Львівщини.

Турнір відбуватиметься 16 та 17 листопада. Усі матчі турнірі відбудуться у спортзалі обласної ДЮСШ (вул. Самчука, 9). Початок матчів 16 листопада о 9:30, а 17 листопада – о 9:00. Урочисте відкриття турніру розпочнеться 16 листопада о 10:00.

«Впевнений, що будемо мати можливість спостерігати цікаві поєдинки, які за своєю інтригою не поступатимуться змаганням хлопців. Такі турніри проводити дуже важливо, оскільки дівочий футзал набуває все більшої популярності у різних регіонах країни, в тому числі і на Львівщині», – сказав Ростислав Капітанець, голова комітету дитячо-юнацького футзалу АФЛ.

Президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як у свою чергу додав, що цей турнір за своїм складом учасників заслуговує на особливу уваги, оскільки до Львова приїдуть дівочі команди з різних куточків України.

«За своїм складом учасників цей турнір заслуговує на особливу увагу, оскільки нам вдалося запросити команди з Хмельницького, Луцька, Черкаської області та інших регіонів України, – каже президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як. – Якщо відверто, то складно пригадати коли востаннє такий турнір з футзалу проводився у Львові серед дівчат. Маємо велику надію, що він у Львові стане традиційним».

Склад учасників турніру: ДЮСШ 1 Львів; ДЮСШ 1 Хмельницький; Розточчя Жовква; Надбужжя Буськ; Легіон Луцьк; Жайвір м. Шпола (Черкаська область); ДЮСШ 3 -1 (Івано-Франківськ); ДЮСШ 3 – 2 (Івано-Франківськ).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *