ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть слідчого поліції та його спільників, яких спіймали на хабарі

Олександр Косик

|

Прокуратура на Львівщині завершила досудове розслідування за фактом отримання неправомірної вигоди слідчим поліції та його спільниками. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Слідчим управлінням прокуратури області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно слідчого Миколаївського відділу поліції за підозрою у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Встановлено, що службовець спільно із адвокатом та ще однією громадянкою, вимагали та отримали від мешканця Миколаївського району неправомірну вигоду у сумі 10 тисяч гривень.

За вказані кошти зловмисники пообіцяли не притягувати до кримінальної відповідальності за ч.1 ст.190 КК України (заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою) та закриття кримінального провадження стосовно вказаного чоловіка.

Двом обвинуваченим, судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а одному із них – особисте зобов’язання.

Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання від п’яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *