ОСТАННІ НОВИНИ

Міські депутати вимагають скасували продаж квитків на потяг «Львів-Москва»

Катерина Родак

|

Сьогодні, 16 листопада, під час чергової сесії Львівської міськради депутати підняли питання потягу «Львів-Москва», який курсує зі залізничного вокзалу міста.

Так, депутат Андріян Гутник заявив, що у Львові від початку воєнних дій на сході у 2014 році і дотепер в головному залізничному вокзалі міста перебувають у вільному продажі квитки на пасажирські потяги «Львів-Москва» та «Москва-Львів» в касах внутрішніх перевезень.

Він зазначив, що кожного дня через такі пасажирські перевезення до Львова потрапляють сотні людей  зі столиці країни-агресора та довколишніх до неї міст.

«Квитки до країн Європи (Польща, Словаччина, Угорщина, тощо) можливо придбати лише в касі «для обслуговування пасажирів в міжнародному сполученні». Фактично, Росія досі відноситься до групи країн, до котрих можна вільно потрапити, а, враховуючи, що квитки до Росії можна придбати у касі для внутрішніх перевезень – очевидна позиція : війна з Росією не стосується керівництва «Укрзалізниці». Ми таку позицію не поділяємо – тому я і вимагав скасування продажу квитків у касах внутрішніх перевезень».

Як відомо, потяг Львів-Москва перевозить найбільшу кількість пасажирів у Росію. Про вартість такої поїдки ми писали тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *