ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком схвалив бюджет Львова на 2018 рік

Вероніка Рой

|

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету було розглянуто питання формування бюджету міста Львова на 2018 рік. Затверджений рішенням виконавчого комітету бюджет Львова на 2018 рік, буде винесено на розгляд і затвердження сесії Львівської міської ради. Чергове пленарне засідання сесії Львівської міської ради відбудеться завтра, 16 листопада. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«На попередньому засіданні виконавчого комітету було затверджено основні показники щодо формування бюджету міста на 2018 рік. З цими показниками ми ознайомили і пропрацювали їх з усіма депутатськими фракціями та комісіями. Є сподівання, що бюджет буде прийнятий, оскільки ми його сформували з дотримання усіх технічних параметрів, які нам надала держава.

Також, можливо через три-чотири тижні, у нас буде ще засідання виконавчого комітету і сесія по питанню бюджету, після того, коли держава прийме свій бюджет. Тому три показники: показники по соціальному захисту, субвенції по освіті і субвенції по медицині та реверсну дотацію буде потреба уточнити. Тому ми зможемо це врахувати і у своєму бюджеті, і відповідно, відкоригувати його», – доповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики ЛМР.

У свою чергу міський голова Львова Андрій Садовий, подав пропозицію у 2018 році збільшити на 10 млн. грн видатки на дитяче харчування.

«Коли ми будемо приймати бюджет розвитку, то тоді, безперечно, уточнимо показники загального бюджету. Однак, мене у загальному фонді цікавить одне питання – це дитяче харчування. Я вважаю, що ми повинні збільшити на 10 млн. грн видатки на дитяче харчування. Адже не всі мають великі матеріальні можливості. Тому збільшення коштів на дитяче харчування однозначно піде на користь», – наголосив Андрій Садовий.

За словами Олега Іщука, таку пропозицію підтримує і управління освіти ЛМР. Тому, 10 млн. грн. на дитяче харчування планують виділити із господарських видатків передбачених для ПТУ, які фінансуються з міського бюджету.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *