ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують на відкриття виставки скульптури Анджея Ренеса

Дарина Смеречанська

|

Сьогодні, 15 листопада о 18:00 год у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б. Возницького  відбудеться відкриття виставки скульптури Анджея Ренеса «У колі музики та історії». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Під час вернісажу знаменитий скульптор Анджей Ренес створюватиме замальовки і малюнки під музичний супровід із застосуванням сучасної графічної техніки, а також мультимедіа. Графічний запис музичних імпресій з’являтиметься на екрані, творячи разом з концертом незвичайний спектакль картини та звуку.

Виставка скульптур гостюватиме у Львові тільки чотири дні. У межах експозиції представлять проекти пам’ятників відомим діячам польської культури, серед яких Фредерік Шопен, Михайло Клеофас Огінський, кардинал Стефан Вишинський, Петро Скарга і Корнель Макушинський.

Доповнюють виставку статуї з циклу “HOMMAGE A CHOPIN” – НА ЧЕСТЬ ШОПЕНА, продемонстровані під час XII Міжнародного конкурсу піаністів ім. Ф. Шопена, та статуетки: ВІКТОР – “польський Оскар” – нагорода Телевізійної академії, ЧЕМПІОН – нагорода для найкращих спортсменів, а також статуетка, запроектована для Польсько-українського фонду ім. І. Я. Падеревського.

Вхід на відкриття виставки безкоштовний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *