ОСТАННІ НОВИНИ

На Старосамбірщині раніше судимий пограбував покійника

Олександр Косик

|

На Львівщині поліцейські виявили у зловмисника мобільний телефон покійника. Він був викрадений понад два місяці тому в жителя Хмельниччини разом із срібним ланцюжком та банківською карткою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Фото ілюстративне

В Старосамбірське відділення поліції надійшла заява від жительки Хмельницької області. Жінка повідомила, що коли приїхала в райцентр за тілом свого покійного чоловіка, то виявила відсутність його мобільного телефону, срібного ланцюжка з хрестиком та банківської картки. В подальшому з неї невідома особа зняла кошти в сумі близько 5 000 гривень.

«Як з’ясувалося, 40-річний хмельничанин прибув на Старосамбірщину для святкування Дня десантника. Свого часу він проходив тут строкову службу, тому домовився з колишніми співслужбовцями про зустріч. Проте до місця призначення чоловік так і не дістався, помер дорогою, оскільки мав проблеми зі здоров’ям. Коли ми прибули на місце події, речей, про зникнення яких повідомила дружина, при ньому вже не було», – розповів заступник начальника Старосамбірського відділення поліції майор поліції Василь Голубець.

Правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушення причетний 53-річний житель міста Хирів, раніше судимий за кишенькові крадіжки. У нього виявлено та вилучено викрадений телефон.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинення цього злочину передбачене покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі поліцейські з’ясовують обставини скоєння крадіжки та перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *