ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє поліцейських зі Львівщини можуть «загриміти» до тюрми через незадекларовані доходи

Дарина Смеречанська

|

На Львівщині двом поліцейським, які не задекларували доходи, загрожує до двох років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Встановлено, що правоохоронці не подали декларацію особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування. Таким чином, порушили вимоги Закону України «Про запобігання корупції».

На даний час триває судовий розгляд вказаних кримінальних проваджень.

Слідчими прокуратури Львівської області до суду скеровано обвинувальні акти стосовно чинного та екс-працівників Головного управління Нацполіції області, які підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.366-1 (декларування недостовірної інформації або умисне неподання суб’єктом декларування декларації). Санкція зазначеної статті передбачає штраф від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або позбавлення волі  до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *