ОСТАННІ НОВИНИ

Вокалісти «Піккардійської Терції» стали заслуженими артистами України

Дарина Смеречанська

|

Президент України Петро Порошенко присвоїв звання заслужених артистів України шістьом вокалістам знаменитого львівського гурту «Піккардійська Терція». Відповідний указ опублікований на сайті Глави держави, передає Львівський портал.

Як зазначається в указі, звання заслужених артистів України Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Роман Турянин, Богдан Богач, Андрій Капраль та Андрій Шавала отримали значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність.

«Із приємністю і вдячністю «піккардійці» – Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Роман Турянин, Богдан Богач, Андрій Капраль та Андрій Шавала – отримують звання Заслужених артистів України. Зараз, коли з нагоди нашого 25-річчя їздимо Україною та світом із ювілейною програмою «Лети…», озираємося подумки назад і згадуємо, що і як було за ці чверть століття… А було багато доброго і творчого, багато чудових людей зустрічалося нам на шляху, багато слухачів з року в рік приходили на наші концерти у тому чи іншому місті. Дякуємо всім вам! Постараємося й надалі тішити вас своїми піснями, виступами, гастролями», – наголошується на Facebook-сторінці вокальної формації «Піккардійська Терція».

Фото: kiev.karabas.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *