ОСТАННІ НОВИНИ

«Арена Львів» має величезні борги перед підрядниками і зараз йде «в мінус» на 600 тисяч, - Гірняк

Дарина Смеречанська

|

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк разом із держсекретарем Міністерства молоді та спорту Олегом Нємчиновим сьогодні, 10 листопада, провели робочу зустріч, на якій обговорили подальше функціонування стадіону «Арена Львів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

За словами Володимира Гірняка, витрачено величезні кошти на спорудження стадіону і зараз не час говорити правильно це було чи ні.

«У стадіону – величезні борги перед підрядниками та відповідно – судові провадження. У 2016 році – в арени збитків на 1 млн грн, на сьогодні «в мінус» вже майже 600 тис грн. Зменшилася кількість футбольних матчів – цього року лише 16. Що найгірше – на даний момент немає чіткого розуміння як в подальшому ця споруда та територія навколо – а це 24 га землі, мають функціонувати. Тому питання номер один: визначити стратегію розвитку арени, аби повністю використати її потенціал», – зауважив заступник голови Львівської обласної ради.

Раніше Львівський портал повідомляв про те, що комуналка забирає до 70% бюджету «Арени Львів». Водночас додамо, що велася мова про старт переговорів щодо передачі стадіону у комунальну власність міста Львова. Детальніше про фінансові труднощі та перспективи стадіону читайте у інтерв’ю з в.о. директора «Арени Львів» Євгеном Болкуном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *