ОСТАННІ НОВИНИ

Зниклого під завалами сміття еколога «Збиранки» офіційно визнали померлим

Катерина Родак

|

Личаківський районний суд міста Львова визнав загиблим еколога ЛКП «Збиранка», який пропав під час зсуву на Грибовицькому полігоні 30 травня 2016 року. Відповідне рішення суду опубліковане в реєстрі судових рішень, передає кореспондент Львівського порталу.

Як йдеться у рішенні суду, пошукові роботи тривали до 23 липня 2017 року, проте результатів не дали.

Відтак донька чоловіка звернулася до суду, аби її батька визнали загиблим.

«Мотивує тим, що під час виконання своїх посадових обов’язків на території ЛКП «Збиранка» під час зсуву сміття зник її батько, який працював на посаді інженера з охорони навколишнього природного середовища. Після цього зверталась до органів державної влади для вжиття заходів щодо пошуку батька… Вжиті заходи виявились безрезультатними і станом на даний час їй невідоме місцезнаходження батька», – йдеться в документі.

31 травня 2016 року  ЛКП «Збиранка» складено повідомлення про нещасний випадок, а 31.01.2017р. начальником ГУ Держпраці у Львівській області затверджено акт проведення спеціального розслідування нещасного випадку, згідно з яким комісія прийшла до висновку, що її батько зник на території полігону в робочий час при виконанні своїх посадових обов’язків внаслідок обвалу частини схилу тіла сміттєзвалища, який стався внаслідок скиду працівниками ДСНС великої кількості води в місці займання нестійкого тіла, що спричинило неконтрольований зсув сміттєзвалища. З моменту нещасного випадку минуло більше 6 місяців, внаслідок чого є всі підстави вважати батька померлим.

Відтак суд вирішив оголосити зниклого працівника ЛКП «Збиранки» померлим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *