ОСТАННІ НОВИНИ

У Академії сухопутних військ вшанували воїнів-артилеристів та військових інженерів

|

Військовослужбовці Національної академії сухопутних військ вшанували воїнів-артилеристів та військових інженерів з нагоди їхнього професійного свята. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-групі Національної академії СВ.

З нагоди Дня ракетних військ і артилерії, а також Дня інженерних військ ЗС України, які у нашій державі відзначають 3 листопада, у видовому військовому виші відбулась низка святкових заходів. Зокрема у клубі Академії пройшли урочисті збори особового складу профілюючих для цих військових професій факультетів.

Насамперед, кращі офіцери та курсанти були заохочені відзнаками й цінними подарунками від начальника Національної академії сухопутних військ та органів місцевої влади. Також з нагоди свята відбулись святкові концерти за участі творчих колективів Академії та запрошених виконавців.

Окрім того, делегати з числа офіцерів та курсантів факультету підготовки спеціалістів бойового (оперативного) забезпечення завітали в гості до випускника вишу старшого лейтенанта Артура Кірєєва. Майбутні офіцери та їхні наставники привітали свого побратима зі святом та передали йому відзнаку командувача Сухопутних військ Збройних Сил України «За особливу службу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *