ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні наздоганяли чоловіка, якого підозрюють у квартирних крадіжках

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні затримали підозрюваного у квартирних крадіжках. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора близько 13 години патрульні 3 батальйону отримали виклик про підозрілих осіб в будинку на вулиці Скорини, які ймовірно вчиняють крадіжки з квартир. Екіпаж оперативно виїхав на виклик і коли під‘їжджав за вказаною адресою побачив як за невідомим біжить чоловік і кричить: «Тримайте злодія!». Патрульні негайно вибігли з автомобіля і почали наздоганяти втікача. Орієнтовно за 500 метрів патрульний наскочив на ймовірного зловмисника.

Невідомий почав розмахувати ногами і чинити опір, чим наніс тілесні ушкодження патрульному, як згодом з‘ясувалося в інспектора закритий перелом кістки у нозі. У той час коли невідомий чинив опір, він намагався закопати у землю свій мобільний телефон. А згодом, спробував позбутися ємкості з відмичками. На місце викликали слідчих. З‘ясувалося, що ця особа ймовірно є причетною до крадіжки з квартири вчиненої напередодні. Заявниця їх бачила у день її здійснення.

Ця особа і ще двоє невідомих стукали в квартири і якщо їх хтось відчиняв то розпитували про якусь Наталю. Сьогодні, вона стала свідком як вони знімали зліпки із замків квартир. Того ж дня відбулося ще одне проникнення у квартиру.

Затриманий 37-річний громадянин раніше притягався за крадіжку із проникненням в приміщення. Особу затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Даному чоловікові загрожує відповідальність за умисне нанесення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов‘язків. Карається це або обмеженням, або позбавленням волі на строк до 5 років. Тривають слідчі дії.

Відео: Патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *