ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські розшукують водія, який на Личаківській збив жінку і втік з місця ДТП

Вероніка Рой

|

У Львові водій легковика, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на жінку, після чого втік з місця події. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 31 жовтня о 10.50 по вулиці Личаківській у Львові. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на 56-річну львів’янку, котра переходила проїзну частину. Після наїзду водій з місця події втік.

Каретою швидкої допомоги  жінку було доставлено у лікарню, де медики діагностували у неї «перелом променевої кістки та розтягнення зв’язок». Наразі правоохоронці вживають заходів для встановлення особи водія-втікача та місцезнаходження автомобіля. Проводяться слідчі дії.

Як попередньо встановили правоохоронці, наїзд на пішохода міг бути здійснений автомобілем «Субару» темного кольору. Прохання до всіх, хто був очевидцем цієї дорожньо-транспортної пригоди, або може допомогти встановити особу водія та місцезнаходження автомобіля, яким було скоєно наїзд, телефонувати на оперативну лінію 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *