ОСТАННІ НОВИНИ

Ймовірному вбивці Познякова обмежили волю за погром у суді

Омелян Шевчук

|

Шевченківський райсуд Києва дав два роки обмеження волі за погром у залі суду Дмитру Голубу, якого звинувачують у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова. Про це пишуть «Українські новини» з посиланням на текст вироку.

Повідомляється, що 30 вересня 2016 року підсудний був доставлений конвоєм у зал судового засідання для розгляду питання про продовження його утримання під вартою у справі про вбивство водія BlaBlaCar.

Під час судового розгляду Голуб нецензурно лаявся на адресу судді й інших учасників судового засідання, а також відірвав прикріплену до підлоги дерев’яну лаву і намагався вибити замок клітки.

Потім обвинувачуваний через ґрати жбурнув відірвану частину дерев’яної лави в телевізор на стіні і розбив його.

Обвинувачуваний свою провину у цьому злочині визнав і пояснив, що в його діях відсутній хуліганський мотив, оскільки зазначені дії ним були скоєні з метою захисту своїх прав.

Проте суд визнав його винним у хуліганстві й засудив до 2 років обмеження волі.

Як повідомлялося, 4 серпня 2016 року поліція в Хмельницькій області затримала колишнього бійця “Правого сектора” Дмитра Голуба за підозрою у вбивстві водія з онлайн-сервісу BlaBlaCar Тараса Познякова.

Також за підозрою у цьому вбивстві оголошений в розшук громадянин Росії Луан Кінгісепп.

Нагадаємо, що Тарас Позняков зник по дорозі зі Львова до Києва, 4 квітня, після того як взяв попутників із системи BlaBlaCar. Згодом його автомобіль був знайдений поблизу Києва.  Тіла хлопця так і не знайшли.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *