ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція шукає очевидців вчорашньої ДТП, внаслідок якої було травмовано пішохода

Соломія Григор'єва

|

У Львові поліцейські розшукують водія-втікача, який травмував пішохода. Прохання до очевидців автопригоди зателефонувати на оперативну лінію «102» чи звернутися у найближчий відділ поліції і повідомити відому інформацію. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 24 жовтня о 19.00 на перехресті вулиць Чупринки та Київської у Львові.

Невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода, 17-річного львів’янина, після чого втік з місця події. Хлопця госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом: «забій-гемартроз лівого колінного суглобу».

Поліцейські встановлюють особу водія-втікача, з’ясовують обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Якщо ви стали очевидцем цієї автопригоди, або можете допомогти встановити особу водія, який травмував пішохода, зателефонуйте на оперативну лінію «102» чи зверніться у найближчий відділ поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *