ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї неділі у Львові пройде головний біговий старт – Grand Prix Lviv Half Marathon

Вероніка Рой

|

У Львові 29 жовтня на центральних вулицях міста відбуватиметься грандіозний біговий старт – Grand Prix Lviv Half Marathon 2017. Про це сьогодні, 24 жовтня, під час  брифінгу повідомили організатори події, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами організаційного директора Run Ukraine Івана Третякова,маршрут напівмарафону пролягати історичними вулицями Львова. Старт і фініш – біля Оперного театру.

«Вже другий рік поспіль ми проводимо у Львові  завершальний етап бігової ліги Run Ukraine Grand Prix Lviv Half Marathon. 29 жовтня відбудуться традиційні змагання на дистанціях 2 км, 5 км, 10 км та 21 км. Загалом цього року до марафону долучаться 2100 учасників. Цей біговий старт матиме свою родзинку: кожен фінішер на дистанції 21 км отримає унікальну пам’ятну медаль із зображенням портрету Андрія Кузьменка ( лідер гурту «Скрябін»). Тож, ми запрошуємо львів’ян долучитися до заходу, адже ще є вільні місця на дистанціях 2 км, 5 км, 10 км», – зазначив він.

Також Іван Третяков додав, що у рамках Grand Prix Lviv Half Marathon 2017 відбудеться благодійний та сімейний забіг.

«В рамках цього спортивного свята буде декілька різних подій: відбудеться сімейний забіг на 2 км, де взяти участь зможуть дорослі зі своїми дітьми, а також буде окрема дистанція 2 км – благодійний забіг, який ми проводимо спільно з проектом «Переможці». У цьому заході ми будемо збирати кошти для спортивного протезу для Ольги Тарасевич. Це дівчина, яка отримала травму в Авдіївці. В наших планах зібрати близько 186 тисяч гривень для цієї дівчини», – пояснив він.

У свою чергу начальник управління молоді та спорту ЛМР Антон Нікулін, нагадує львів’янам, що перед біговим стартом варто пройти медичний огляд.

«Хотів ми застерегти усіх, хто буде приймати участь у марафоні, щоб вичітко розуміли на що здатний ваш організм, не пробували змагатися і ставити собі цілі, які б не змогли виконати. Також дуже всіх прошу перед біговими стартами пройти медичний огляд», – розповів він.

Масштабну бігову подію у центрі Львова відкриватиме 29 жовтня о 8:10 духовий оркестр Львівської філармонії.

Зареєструватися на головну бігову подію Львова можна тут.

Фото: Run in UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *