ОСТАННІ НОВИНИ

Під час обгону маршрутки «Мерседес» врізався у «Пежо»: атівки зім'яті як бляшанки

Соломія Головіна

|

У Стрию під час аварії майже вщент розтрощено два авто. Правоохоронці розшукують винуватця ДТП, який втік з місця події. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 22 жовтня близько 20.00 на вулиці Сколівській у місті Стрий.

Як попередньо  встановили поліцейські, водій автомобіля «Мерседес Е 300», 25-річний стриянин, під час здійснення обгону маршрутного транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху, де вчинив зіткнення з автомобілем «Пежо 207», яким керував 27-річний місцевий мешканець. Після скоєного водій «Мерседесу» втік з місця події.

Внаслідок автозіткнення тілесні ушкодження отримав водій «Пежо». У нього медики діагностували  «закритий перелом лівого стегна та закриту черепно-мозкову травму».

Поліцейські встановлюють місце знаходження водія-втікача, з’ясовують обставини ДТП.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожуєдо трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Якщо ви стали очевидцем цієї автопригоди, або володієте інформацією про місце перебування водія-втікача, прохання повідомити у найближчий відділ поліції чи зателефонувати на оперативну лінію 102.

Фото: поліція

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *