ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада підкине коштів на компенсацію за пільговий проїзд у маршрутках

Соломія Головіна

|

Бюджетна комісія розглянула зміни до показників обласного бюджету та цільових програм Львівщини. За підсумками 9 місяців 2017 року виконання обласного бюджету  становить  88525,4 тис. грн або 8,1 %. Рівень виконання річного планового показника становить  79,3 %. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

У змінах до показників обласного бюджету на розгляд комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку у понеділок, 23 жовтня, було запропоновано до розподілу перевиконання неповну суму лише 51695,6 тис. грн.

Відтак на галузь медицини скерують понад 22 млн грн, зокрема кошти в сумі 3 млн грн спрямують на придбання карет швидкої допомоги для обласного центру екстреної медичної допомоги, 1 млн грн – на забезпечення медикаментами дитячої клінічної лікарні ОХМАДИТ, 1 млн грн на лікування хворих методом перитонеального діалізу, 800 тис грн – для облаштування реанімаційної зали для медичного центру західного регіону МОУ та інші.

Також скерують 147 тис. грн навиготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції приміщень військового ліцею ім. Героїв Крут.

Збільшується додатково фінансування в сумі 14 млн грн на Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2017 рік.

Стосовно соціального захисту, обласна рада скерує 2 млн грн. на програму компенсації пільгових перевезень автомобільним транспортом, а  також 354 тис грн – на придбання медикаментів постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи.

На житлово-комунальне господарство області: 1 млн 950 тис грн на реалізацію програми “Питна вода”, 627 тис грн – на програму зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області , 177 тис. грн. – на газифікацію села Присліп Турківського району.

Окрім того, 4 млн грн  скерують на співфінансування програми «Спортивний майданчик», та проведення заходів зі стендової стрільби – 200 тис. грн.

Соціальна складова та АТО: Встановлення пам’ятника генералу С. Кульчицькому та полковнику А. Соколенку, а також 9 нових пам’ятників на Личакові загиблим в АТО Героям. – 250 тис грн..

Окрім того, комісія додатково погодила скерування 2,2 млн грн на Львівський палац мистецтв для завершальних робіт з облаштування котельні на твердому паливі.

Додали кошти в сумі 1,2 млн грн в межах Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формуваньдля облаштування реанімаційної зали для медичного центру західного регіону МОУ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *