ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни вимагають зняти окупацію з вулиці у центрі міста. Створено петицію

Катерина Родак

|

У Львові збирають підписи за те, щоб відкрити для містян вулицю Стару у центрі, яку заблокував ринок «Добробут». Відповідну петицію було створено на сайті Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

Публікуємо опис петиції без змін:

Протягом більш, ніж десяти років незаконно перекрита частина вулиці Старої у м. Львові для автомобілів та для пішоходів.
Тимчасовий ринок «Добробут» самовільно захопив проїзну частину вул. Старої (біля будинку № 1, 3) у м. Львові, чим унеможливлений проїзд не тільки мешканцям прилеглих будинків, а також проїзд пожежних машин та іншого спеціалізованого транспорту до сусідніх будинків.
Дана дорога заблокована огорожею та шлагбаумами у вигляді металевих труб. Такі дії можуть призвести до тяжких наслідків, оскільки жодна спеціалізована служба не має доступу до даної території.
Тимчасовий ринок «Добробут» загалом порушує права кожного мешканця міста Львова, а зокрема мешканців усіх прилеглих будинків. Тим більше, такі дії створюють загрозу життю, здоров’ю та майну, як працівників тимчасового ринку «Добробут», так і мешканців сусідніх будинків, оскільки немає вільного доступу пожежників, поліції та інших служб до великої частини вул. Старої та пл. Я.Осмомисла.
Інтереси бізнесу не можуть бути вищими за права мешканців! Вимагаємо від влади міста узяти дану ситуацію під особистий контроль та повністю звільнити проїзну та пішохідну частини вулиці Старої біля тимчасового ринку «Добробут»!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *