ОСТАННІ НОВИНИ

П'яний чоловік, який їхав до Польщі рейсовим автобусом, влаштував дебош на кордоні і мало не побив прикордонницю

Дарина Смеречанська

|

На кордоні з Польщею правоохоронці затримали пасажира рейсового автобусу, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, поводився неадекватно та намагався напасти на прикордонника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.

Так, учора в пункті пропуску «Краковець» під час оформлення рейсового автобусу, що слідував до м. Вроцлав (Республіка Польща), один із пасажирів почав поводити себе неадекватно, відмовився проходити прикордонні формальності та спробував зчинити бійку з правоохоронцями.

П’яний дебошир намагався завдати тілесних ушкоджень жінці-військовослужбовцю, однак був затриманий прикордонниками. Дії чоловіка, 1978 року народження, мешканця Херсонщини були кваліфіковані за статтею 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України».

Крім того прикордонники проінформували по даному випадку працівників Національної поліції України, оскільки в діях правопорушника містились ознаки злочину передбаченого частиною 1 статті 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Дебошира передали офіцерам оперативно-слідчої групи поліції. Санкція статті за дане кримінальне правопорушення передбачає виправні роботи до двох років або арешт до шести місяців, або обмеження волі до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *