ОСТАННІ НОВИНИ

Між силовиками і активістами під Радою – сутички. Є постраждалі

Єва Корнійчук

|

Верховну Раду оточили чоловіки з нашивками батальйону “Донбас”, “Азову” і інші, нацгвардійці одягли шоломи, почалася бійка, застосували газ. Про це повідомляє кореспондент “Української правди” з місця подій.

До стін парламенту підійшло чимало чоловіків з нашивками батальйону “Донбас”. Учасники акції під час конфлікту з правоохоронцями зламали  рамку металошукача на вулиці Грушевського біля Кабміну й виламали паркан.

Біля центрального фасаду, який виступає на вулицю Шовковичну, є велика кількість Нацгвардії і поліції, колона бійців “Донбасу”, “Азову”, колишні атовці.   Близько 100 дружинників колоною стали навпроти фасаду,  лунають вигуки “хлопці, складайте амуніцію”. Вони відмовляються пояснювати, до чого готуються і чому підійшли до Верховної Ради.

Швидше за все вони чекають рішення ВР, які будуть результати засідання.

У сутичці під ВР з’явилися перші постраждалі – це один з активістів і поліцейський. Так, постраждав чоловік віком за 60 років, йому чимось пошкодили голову, з неї йшла кров.

Також постраждав представник правоохоронних органів. За свідченнями кореспондента УП, він лежав без свідомості, в нього текла кров з носа. Його забрали медики.

Як відомо, 17 жовтня у центрі Києва проходить кількатисячний мітинг за зняття депутатської недоторканності, зміни виборчого законодавства та створення антикорупційного суду. На цю подію вирушив також мер Львова Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *