ОСТАННІ НОВИНИ

За підозрою у алкогольному сп'янінні зупинили авто чиновниці Синютки

Дарина Смеречанська

|

Нині вночі поліція спільно з журналістами затримали автомобіль BMW X1, який належить директору департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА Поліні Лі. Про це інформує «Альянс медіа Україна» у Facebook.

Як зазначається, посадовиця «ймовірно знаходилась в стані алкогольного сп’яніння – всі візуальні ознаки та сильний запах алкоголю з ротової порожнини».

«Алкотестер DRAGER зафіксував 1,25 проміле. Від даних замірювань вона відмовилась та на вимогу була доправлена у ЛШМД (Топольна), для медичного освідчення. Лікарі дали попередній висновок «алкогольне сп’яніння сумнівне». Цей висновок обурив журналістів та активістів. Чекаємо аналіз на етанол в крові», – зазначають у повідомленні.

Як розповіла ZAXID.NET речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, сьогодні близько 3-ї ночі патрульні зупинили автомобіль BMW X1, водія якого запідозрили у нетверезому водінні. Перевірка на місці показала вміст алкоголю 1,25 проміле (при допустимій нормі 0,2). Порушник не визнав результати перевірки і був доправлений до лікарні, щоб пройти медичне обстеження.Правоохоронці не називають особу водія.

Фото: скріншот

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *