ОСТАННІ НОВИНИ

Будроботи у перинатальному центрі обіцяють завершити найближчим часом. Однак потрібно ще 50 мільйонів на обладнання

Соломія Головіна

|

Найближчим часом будівельні роботи у Львівському перинатальному центрі будуть завершені. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

«Можливо у п’ятницю організуємо виїзд для журналістів, щоби показати, яка там ситуація насправді. Були там рік тому. Після цього для перинатального центру спрямували кошти з державного бюджету, так само були виділені кошти і з обласного – у районі 25 млн грн», – зазначив він.

Посадовець додав, що будівельні роботи там будуть завершені найближчим часом.

«Далі ще потрібно докупити обладнання, а для цього потрібно близько 50 млн грн», – сказав він.

Водночас Володимир Гірняк зауважив, що частину коштів для цього надіються отримати з держбюджету, також гроші планують «докинути» і з обласного бюджету.

Власне, під час сесійного засідання Львівської облради 10 жовтня мали заслухати звіт головного лікаря перинатального центру Лариси Янів, однак його перенесли на наступну сесію.

Також додамо, що тоді під стінами обласної ради пікетували працівники Львівського перинатального центру: медики обурені затягуванням реконструкції і вимагають звільнити головного лікаря.

На питання про те, чи можуть депутати за результатами звіту прийняти рішення про звільнення Лариси Янів, Володимир Гірняк відповів:

«Можуть. Це є компетенція депутатів обласної ради».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *