Вистави, перегляд мультфільмів та уроки акторської майстерності: діток учасників АТО запрошують на Фестиваль Мрій

Вероніка Рой

|

Дітей учасників АТО запрошують на ІІ Фестиваль Мрій, який відбуватиметься у суботу, 14 жовтня, в трамвайному депо, що на вулиці  Вітовського, 57. Про це сьогодні, 11 жовтня, під час брифінгу розповіли організатори Фестивалю, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталії Кузяк, основна мета свята – це навчати дітей мріяти.

«В нас є гарна програма до 75 річниці створення УПА та Дня захисника України і в рамках цих заходів ми хочемо долучити і дітей учасників АТО, дітей, які втратили батьків у війні. Ми вважаємо, що це дітки, які потребують на сьогоднішній день дуже великої уваги і підтримки з нашої сторони, оскільки вони є дітьми Героїв. Для того, щоб не залишати поза увагою таку категорію дітей ми організовуємо Фестиваль Мрій, який відбуватиметься 14 жовтня і який дозволить охопити близько 100 діток. Основна мета свята – це навчати дітей правильно мріяти, бо ми розуміємо, що будь-які мрії, особливо дитячі, повинні здійснюватися», – розповіла вона.

Водночас, керівник благодійного фонду «Мрії можливі» Яна Пекун зазначила, що діток чекає насичена та надзвичайно цікава програма.

«Цього року ми вирішили трошки символічно до Дня захисника України привернути увагу до дітей учасників АТО. Наразі до участі у Фестивалі зголосилося 100 діток. Організатори наситили програму дуже цікавими та яскравими подіями, які повинні відкрити в дитині творчість. Також на фестивалі ми будемо давати їм уроки з акторської майстерності, співу, показуватимемо виставу від аматорського театру, включатимемо мультфільми, які підніматимуть соціальні теми. Варто зазначити, що діти будуть під повним наглядом, ми забезпечуємо їх продуктами харчування та святковою атмосферою», – додала вона.

Заходи Фестивалю розпочинаються об 11:00 год і триватимуть до 16:00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *