ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вісім років за гратами «світить» наполегливому злодію

Єва Корнійчук

|

За вчинення крадіжок у Львові чоловікові загрожує до 8 років в’язниці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, слідчими поліції скеровано до суду обвинувальний акт стосовно уродженця Запорізької області, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідування встановлено, що правопорушник скористався відсутністю господарів «ВАЗ 2106», припаркованого на вулиці Замарстинівській у Львові, проник у салон автомобіля задля подальшого викрадення.

Чоловіка не зупинило те, що двигун транспортного засобу перебував у несправному стані. Щоб досягти бажаного, зловмисник відбуксирував автомобіль, який пізніше правоохоронці виявили на одному із автосервісів для розбору та запчастини і їх продажу.

Крім цього, з’ясувалось, що чоловік не вперше притягується до відповідальності за корисливі злочини.

Цьогоріч, упродовж квітня-серпня, охочий до легкого заробітку чоловік, проникав у під’їзди будинків Шевченківського району міста та викрадав із машинних відділень ліфтів гальмівні котушки, які здавав у пункти приймання чорних та кольорових металів.

Таким чином він завдав Львівським комунальним підприємствам та ОСББ збитків на суму близько 29 тисяч гривень.

До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинення вказаних злочинів передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років та конфіскація майна.

Розгляд справи триває у Шевченківському районному суді м.Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *