ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові в понад 150 будинках батареї досі холодні

Катерина Родак

|

Сьогодні зранку, 11 жовтня, відновлено подачу опалення до 1569 житлових будинків із 1624. Це 96,6% від загальної кількості. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У мерії повідомили, що без опалення залишається 55 будинків, які перебувають на обслуговуванні підприємства «Львівтеплоенерго».

«Причини відсутності теплопостачання в будинках: відмова споживача, відсутність акту готовності, пориви у внутрішньобудинковій системі, ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі та на об’єктах теплопостачання. ЛКП «Залізничнетеплоенерго» відновило подачу опалення до усіх споживачів Залізничного району», – йдеться у прес-релізі ЛМР.

У Галицькому районі із 71 будинку опалення отримує 68 споживачів. Без опалення 3 будинки.

У Личаківському районі із 200 будинків опалення отримує 193 споживачі. Без опалення 3 будинки.

У Сихівському районі із 583 будинків опалення отримує 550 споживачів. Без опалення 30 будинків.

У Франківському районі із 413 будинків опалення отримує 409 споживачів. Без опалення 4 будинки.

У Шевченківському районі із 346 будинків опалення отримує 338 споживачів. Без опалення 8 будинків.

Як повідомили у ЛКП «Залізничнетеплоенерго», у Залізничному районі опалення відновлено до усіх споживачів підприємства – це 525 будинків. Однак 101 будинок, серед яких ЖБК, ОСББ та відомчі будинки тимчасово відмовилися приймати тепло.

«Входження в опалювальний сезон відбулося спокійно, без жодних проблемних моментів. Завдяки планомірній, щорічній роботі з ремонтну і модернізації об’єктів теплопостачання, за один день нам вдалося забезпечити подачу опалення до усіх споживачів», – розповідають тепловики.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови Львова з 3 жовтня розпочався опалювальний сезон для бюджетних установ, а з 10 жовтня розпочався опалювальний сезон для населення та інших споживачів.

В опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме опалення до 197 освітніх закладів (школи, садочки) та 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки). ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подаватиме опалення до 42 закладів освіти (школи і садочки) і 6 медичних установ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *