ОСТАННІ НОВИНИ

Суд посадив в тюрму на шість років посадовця Держінспекції сільського господарства за хабар

Єва Корнійчук

|

Посадовця Держінспекції сільського господарства на Львівщині засуджено до 6 років позбавлення волі за неправомірну вигоду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Прокуратурою Львівської області підтримано державне обвинувачення у суді стосовно головного спеціаліста – державного інспектора Державної інспекції сільського господарства у Львівській області, який вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 18 тис грн від директора одного із підприємств Яворівського району за позитивний розгляд скарги щодо порушення вимог земельного законодавства.

Такими діями посадовець вчинив злочин, передбачений ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Шевченківським районним судом м.Львова ухвалено обвинувальний вирок, згідно якого чоловікові призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна та дворічне позбавленням права обіймати посади в органах влади і місцевого самоврядування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *