ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська обласна рада закликає силовиків «не спускати на гальмах» справу зниклого Познякова

Соломія Головіна

|

Львівська обласна рада вирішила звернутися до генпрокурора та голови Нацполіції щодо вжиття заходів для активізації розслідування у справі зниклого львів’янина Тараса Познякова. Відповідне рішення вони прийняли під час сесійного засідання передає кореспондент Львівського порталу.

До депутатів облради звернувся батько зниклого парубка, який 4квітня 2016 року поїхав на власній машині до Києва, взявши з собою двох попутників, яких знайшов через популярний інтернет-сервіс BlablaCar.

Власне, кримінальне провадження по обвинуваченню Д. Голуба, котрий, за попередньою змовою з Л.Кінгісеппом, ретельно підготував та здійснив викрадення Познякова, заволодівши його автомобілем, розглядає Києво-Святошинський районний суд. Д. Голуба було затримано, він перебуває у Київському слідчому ізоляторі. Підозрюваного Л.Кінгісеппа оголошено в міжнародний розшук.

«Не піддається жодному поясненню бездіяльність правоохоронних органів, ігнорування закону та фактична відмова у проведення слідчих (розшукових) та негласних (розшукових) дій, спрямованих на встановлення місця знаходження Познякова Тараса, а також розшуку, затримання та арешту підозрюваного Л.Кнігісеппа», – мовиться у зверненні депутатів.

Отож, вони звернулися до генпрокурора та голови Нацполіції з проханням активізувати слідчі дії у цій справі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *