ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові суд заслухав справу щодо скасування парку «Знесіння»

Єва Корнійчук

|

Позивач у справі проти скасування парку «Знесіння» у Львові не надав правових аргументів щодо скасування державного акту. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ГО «Ідея нації».

Сьогодні, 10 жовтня, у Львівському апеляційному адміністративному суді, що на вулиці Саксаганського, 13, відбулось судове засідання за справою N464/2618/17 щодо визнання протиправною та скасування ухвали.

Як повідомив керівник «Ідея Нації» Остап Стахів, засідання було з приводу рішення Сихівського районного суду про скасування державного акту на землю в парку «Знесіння».

Сторонами у справі виступили: Приватне підприємство «Факторія», Львівська міська рада, Міжнародна благодійна організація «Екологія-Право-Людина», Регіональний ландшафтний парк «Знесіння».

«Ми сподіваємось, що суд всебічно та правдиво розгляне цю справу. Адже позивач – приватне підприємство «Факторія» не достатньо володіє законодавчою базою і не надало жодних правових аргументів щодо скасування державного акту на землю», – наголосив Остап Стахів.

Зазначимо, що засідання проходило під головуванням судді Л. Я. Гудим спільно зі суддями-учасниками колегії – О. М. Довгополовим та В. В. Святецьким.  Суд призначив подальше слухання справи  на 14 листопада 2017 року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *