ОСТАННІ НОВИНИ

Після скандалу з отруєнням котів у готелі «Дністер» затіяли дружбу з місцевими чотирилапими

Катерина Родак

|

У готелі «Дністер» зібралися дружити з місцевими котами: віддавати їм м’ясні відходи, гуманно їх відловлювати та в майбутньому збудувати котячі будиночки. Про це домовилися представники дирекції готелю з зоозахисниками, повідомив у Facebook волонтер Ігор Сайко.

Як відомо, цими вихідними на території готелю знайшли м’ясо, від якого йшов запах хімікатів. Пізніше на території було знайдене мертве кошеня.

«Проблема котів в готелі існує. І це потрібно прийняти та зрозуміти. Блохи в підвалі – ще дурниця, бо з цим можна боротись. А от підвісні стелі і теплотраса над нею – важче. Нещодавно відмовились від конференції в одному з залів, бо на стелі плями від котячої сечі і відповідний запах. Кілька людей з алергією просто відмовились заходити в зал. Те саме в роздягальні. Зараз невідкладно якраз проводять позапланову заміну», – повідомив І. Сайко.

Отож директор, за словами волонтера,  і справді давно просив працівників порозбирати котів додому.

«Потім навіть з власних засобів пообіцяв 1000грн людям, які зловлять та заберуть котів… Але у всіх нас волонтерів проблема традиційна. Куди забрати? Далі готель звернувся з таким проханням до ще однієї волонтерки, яка взялась це робити… погані наміри цієї людини вони не вірять. Але, справді підтверджують інформацію, що людина зобов’язалась виловити кошенят і котів, приманюючи їх м’ясом з валеріаною. От це я власне і знайшов, мабуть. Багато питань ще без відповіді.Зараз спільно розробили заходи корисні і для готелю, і для котів», – зазначив він.

У коментарі Львівському порталу Ігор Сайко уточнив, що зараз зоозахисники разом з адміністрацією готелю розроблять заходи, аби і чотирилапі не заважали функціонуванню готелю, і аби котам було добре.

«Вони будуть заробляти ті діри, через які коти потрапляють до вентиляційних труб. Планують також взяти боброловку, щоб відловлювати котів, бо руками їх не дістанеш.

Ресторан буде віддавати свої відходи.. Знайшлася волонтерка,  буде забирати мясні відходи з готелю. В перспективі ми їм порекомендували зробити на території готелю будиночки для котів», – розповів І. Сайко.

Він додав, що наразі немає результатів експертизи м’яса, що було знайдене біля готлею на вихідник. Відтак чи була там одна валер’яни чи ще щось – поки говорити далі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *