ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний чоловік переїхав юну велосипедистку

Соломія Григор'єва

|

На Жидачівщині п’яний водій вчинив наїзд на дівчинку-велосипедистку. Школярка отримала тілесні ушкодження і госпіталізована  у хірургічне відділення лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Жидачівське відділення поліції 8 жовтня надійшла інформація про те, що у селі Бережниця на автодорозі Миколаїв – Калуш о 13.40 сталася дорожньо-транспортна пригода.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «Фіат Дукато», 33-річний житель району, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, не впорався із керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де вчинив наїзд на неповнолітню велосипедистку.

Внаслідок ДТП 13-річна місцева мешканка отримала забої гомілки та м’яких частин тіла і була доставлена у районну лікарню.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України  (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *