ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія порахувала, скільки потрібно на ліквідацію наслідків минулотижневої негоди

Соломія Григор'єва

|

У Львові в ніч на 6 жовтня пройшов буревій: впало 134 дерева, було пошкоджено дахи, дорожні турнікети, проводи контактних мереж ЛКП «Львівелектротранс» та ЛКП «Львівсвітло». Вартість робіт з ліквідації наслідків цієї негоди склала 150 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«У місті Львові буревій завдав шкоди на територіях балансоутримувачів, якими є районні адміністрації: впало 134 дерева. Орієнтовна вартість робіт з ліквідації наслідків цієї негоди склала 150 тис. гривень. Окрім цього у Личаківському районі ще були пошкоджені дорожні турнікети – вартість цих робіт 50 тис. гривень.

Як тільки почався буревій, комунальні служби зразу виїхали для очищення території проїзної частини доріг, дерева були порізані і був забезпечений рух громадського транспорту. Трошки більше потрібно було часу для ліквідації наслідків, коли порвало проводи контактних мереж ЛКП «Львівелектротранс» та ЛКП «Львівсвітло». Завтра до кінця дня буде повністю все ліквідовано.

Кожна районна адміністрація має перелік аварійних дерев, які потребують видалення, але, на жаль, буревій повалив майже всі здорові дерева. Гроші, які були виділені 15 вересня рішенням виконкому: по 198 тис районним адміністраціям, ухвалою сесії 4 жовтня були затверджені, а зараз районні адміністрації проводять конкурси на визначення переможця для виконання цих робіт і укладання договорів», – зазначив начальник відділу благоустрою управління інженерного господарства ЛМР Валерій Самойленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *