ОСТАННІ НОВИНИ

У середу в зоні АТО було поранено двох наших військових

Олександр Косик

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, двоє військових отримали поранення. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

Луганський напрямок

Вчора ворожі збройні провокації тут припали на вечірній час. Окупанти здійснили три збройні провокації по позиціях українських військ поблизу Кримського, дві з них були з мінометів. Також бойовики вели вогонь з гранатометів по Трьохізбенці.

Донецький напрямок

Як розповів сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, вчора абсолютна більшість обстрілів з боку ворога припала на часовий проміжок між 18 годиною та північчю. Місця вогневої активності ворога традиційні: горлівський периметр, околиці Авдіївки та район Донецького аеропорту. У Зайцевому бойовики вели вогонь з озброєння БМП. На всіх інших ділянках окупанти застосовували стрілецьку зброю та гранатомети. Українські військові відкривали вогонь у відповідь на найбільш зухвалі провокації з боку бойовиків.

Вчора на Донецькому напрямку сталося 10 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

Маріупольський напрямок

Вночі російсько-окупаційні війська провели короткий мінометний обстріл по Гнутовому, після чого на всій лінії розмежування запанувала тиша. Бойові дії відновилися близько 15 години. Тоді бойовики провели дві збройні провокації в Павлополі та по одній у Красногорівці та Водяному. Під час цих інцидентів важке озброєння не застосовувалось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *