ОСТАННІ НОВИНИ

Тіна Кароль здивувала надзвичайним шоу на сольному концерті у Львівській опері

Соломія Григор'єва

|

Вчора, 2 жовтня, у Львівському театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбувся сольний концерт Тіни Кароль. Потужна шоу-програма та надзвичайний голос співачки так припала до душі львівській публіці, що вона ще довго не могла оговтатись після почутого.

Впродовж концерту Тіна Кароль змінила кілька приголомшливих образів, виконала надзвичайні постановки з балетом двійників та заспівала чимало нових та старих хітів. Окрім того, виступ транслювався з різних точок на велетенському екрані, тому навіть ті, хто сидів у останніх рядах, могли побачити щирі емоції Тіни.

Зазначимо, що виступ відбувся у рамках всеукраїнського туру Тіни Кароль на підтримку нового альбому «Інтонації». Цей тур став наймасштабнішим за всю історію української поп-музики. Співачка виступить в 35-ти містах України, а кількість концертів вже перевищило число 55, яке було заявлено раніше!

Нова програма Тіни Кароль на підтримку альбому «Інтонації» – це яскраве і технічно важке шоу. Завдяки перевізний телевізійної станції на концерті використовується багатокамерна зйомка, паралельний монтаж з графікою і візуальними ефектами. Глядачі вперше бачать пряму life-трансляцію концерту відразу на екранах в залі. У концерті бере участь балет Kozar Dance Theatre під керівництвом хореографа-постановника Василя Козаря.

Завтра та в середу співачка дасть ще два концерти у Львівській опері, тому, можливо, у вас ще є шанс потрапити на цей грандіозний концерт.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *