ОСТАННІ НОВИНИ

На площі Ринок львівські школярі провели олімпійський флешмоб

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 2 жовтня, на центральній площі міста стартував олімпійський флешмоб з нагоди року до початку ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос-Айресі (Аргентина). Учасниками акції стали учні загальноосвітніх шкіл. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

За словами організаторів, основна мета заходу – популяризація олімпійських ідеалів, здорового способу життя, а також залучення молоді до занять спортом.

«Ми сподіваємось що наступного року Львівщина буде представлена у складі Збірної України на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх і наші спортсмени гідно виступатимуть. Заняття спортом допоможуть вам перемагати різноманітні негаразди бути здоровими і досягати вершин», – наголосив начальник управління фізичної культури та спорту ОДА Юрій Майборода.

Святкову атмосферу під час флешмобу створив виступ черлідерів команди «LembergAngels».

Під час акції школярі створили дві абревіатури юнацької олімпіади і таким чином висловили підтримку учасникам юнацьких Олімпійських ігор.

«Мені дуже приємно брати участь у цьому флешмобі, адже я також займаюсь гімнастикою і добре  знаю, що у спорті дуже важливо відчувати підтримку, тож цією акцією ми показали, що віримо у перемогу нашої збірної і очікуємо високих результатів», – підкреслила учасниця флешмобу Софія Грень.

Зазначимо, флешмоб організували за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, а також НОК України у Львівській області.

Довідково:

Юнацькі Олімпійські ігри – найголовніший старт чотириріччя для юних атлетів світу віком від 15 до 18 років.

У III літніх ЮОІ, які триватимуть з 6 до 18 жовтня 2018 року, братимуть участь близько чотири тисячі спортсменів з 206 країн світу. До програми змагань окрім традиційних 28 видів спорту, включили і нові олімпійські – спортивні танці (брейк-данс), карате, спортивне скелелазіння, а також три неолімпійські види спорту – акробатична гімнастика, міні-футбол та баскетбол 3х3.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *