ОСТАННІ НОВИНИ

У жовтні відбудеться громадське обговорення щодо кінотеатру «Львів»

Дарина Смеречанська

|

Сьогодні, 29 вересня, комісія з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації розглянула проект концепції розвитку кінотеатру «Львів» та заслухала низку питань порядку денного. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Після тривалого обговорення члени комісії вирішили винести узагальнений проект Концепції розвитку комунального підприємства Львівської обласної ради «Кінотеатр «Львів» на громадське обговорення для вироблення кінцевого проекту.

Відтак, круглий стіл щодо кінотеатру «Львів» планується організувати у другій декаді жовтня. Після цього комісія знову розгляне Концепцію з подальшим винесенням її на сесію обласної ради.

Нагадаємо, кінотеатр «Львів», що у Стрийському парку, колись один з найбільших у місті, сьогодні потребує капітального ремонту.

Крім того, комісія під час засідання підтримала проект рішення про присвоєння Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім’я Романа Іваничука, українського письменника, громадського діяча, одного з організаторів Товариства української мови ім. Шевченка.

Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА доручили в місячний термін провести громадське обговорення з цього питання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *