ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зіграють зірки європейського футзалу

|

У Львові відбувається престижний міжнародний турнір з футзалу серед ветеранів (40 років і старші). Участь у турнірі візьмуть сім команд з України, Білорусі, Латвії та Іспанії. Усі матчі турніру відбудуться у палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник», вул. Керченська, 8). Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

За словами президента Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’яка, на змагання до Львова з’їдеться чимало зіркових футзалістів.

«Коли побачив заявки деяких команд, був приємно здивований. До Львова приїдуть дуже відомі футзалісти, в тому числі чемпіони світу та віце-чемпіони Європи. Склад іспанців з чемпіонами світу виглядає потужно, а от яку гру покажуть ветерани цієї команди, і на яке місце вони претендуватимуть, дізнаємося зовсім скоро. Склад українських команд також дуже потужний. Мова йде про ТВД (Львів), «Чорне Море» (Одеса) та «Ставні» (Южноукраїнськ). Боротьба між цими командами розгорнеться не жарт. В палаці спорту «Галичина» ми побачимо гру ветеранів, які у свій час були зірками у фут залі», – повідомив він.

В заявці ветеранів збірної Іспанії одразу кілька чемпіонів світу з футзалу, у заявці деяких українських команд – відомі зіркові ветерани, серед яких Сергій Корідзе, Олександр Косенко, Федір Пилипів та інші. Для шанувальників гри 5х5 ці гравці представлення не потребують.

За словами організатора турніру Олександра Короля, керівника комітету ветеранського футзалу АФУ, в останній момент від участі у турнірі відмовилася польська команда, а відтак замість восьми команд участь у турнірі візьмуть сім потужних колективів.

Група А: «Veterans team» (Іспанія), «Чорне море» (Україна), «STAVNI» (Україна), «Бобри» (Білорусь)

Гурпа Б: «ТВД» (Україна), «Спартак» (Білорусь), «Veterans» (Латвія)

Розклад матчів турніру

П’ятниця, 29 вересня

16.30. «Чорне море» (Україна) – «STAVNI» (Україна)

17.30. «ТВД» (Україна) – «Veterans» (Латвія)

18.30. «Veterans team» (Іспанія) – «Бобри» (Білорусь)

Субота, 30 вересня

10.30. «STAVNI» (Україна) – Veterans team» (Іспанія)

11.30. «Бобри» (Білорусь) – «Чорне море» (Україна)

12.30 «Спартак» (Білорусь) – ТВД (Україна)

13.30 «Veterans team» (Іспанія) – «Чорне море» (Україна)

14.30 «STAVNI» (Україна) – «Бобри» (Білорусь)

15.30 «Спартак» (Білорусь) – «Veterans» (Латвія)

Неділя, 1 жовтня

9.30. 1А – 2Б (півфінал)

10.30 1Б – 2А (півфінал)

11.30 3А-3Б (матч за 5 місце)

12.30 ФІНАЛ

13/30 Урочисте закриття турніру. Нагородження команд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *