ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі біля львівського вокзалу озброєний харків’янин влаштував сварку з таксистами

Юлія Шпак

|

Вночі у Львові патрульні затримали озброєного харків’янина, який влаштував сварку з таксистами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько опівночі, патрульні отримали повідомлення про конфлікт на вулиці Чернівецькій. Чоловік, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, провокував конфлікт з таксистами. Коли водії побачили за ременем в особи два ножі та предмет схожий на пістолет – подзвонили на телефон 102. Екіпаж патрульних направився на місце події, а також викликав на підмогу тактичну групу.

По приїзду чоловіка затримали. Громадянин не пручався та почав пояснювати, що він кухар, а тому має з собою ножі. А пістолет «Флобер» він купив жінці, як подарунок. Крім цього, в речах особи виявили шприц з невідомою речовиною та патрони у кількості – 20 штук. 27-річний чоловік у Львові проїздом, очікував свого потягу до Харкова. На місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка вилучила речі громадянина. Чоловіка доставили до Залізничного відділу поліції.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *