ОСТАННІ НОВИНИ

Отруєння копченою рибою у Львові: кількість постраждалих зросла до 56 осіб

Вероніка Рой

|

Кількість отруєних копченою рибою, яку придбали Привокзальному ринку, зросла до 56 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

О 18:15 год. 22 вересня до Львівського обласного центру ЕМД МК поступило повідомлення про те, що до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні було госпіталізовано 6 осіб (дорослих) із діагнозом «Гостра кишкова інфекція». Протягом 23 та 24 вересня до лікувальних закладів продовжили звертатися громадяни. Всі вони вживали в їжу рибу гарячого копчення, яку придбали 21 вересня в одному із торгових кіосків на ринку «Привокзальний» у м. Львові.

Станом на 6:00 год. 25 вересня всього потерпілих 56 осіб, в тому числі 7 дітей, з них госпіталізовано 52 особи, в тому числі 6 дітей, 4 особи, в тому числі 1 дитина, відмовились від госпіталізації (амбулаторне лікування). Стан 14-ти осіб – наближений до важкого, всі інші – в стані середньої важкості.

Нагадаємо, що вчора кількість отруєних копченою рибою з «Привокзального» становила 32 особи. За фактом масового отруєння людей у Львові поліцейські відкрили кримінальне провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *