ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові батько викрав власного сина і повіз у невідомому напрямку?

Омелян Шевчук

|

У Львові батько викрав власного сина і повіз у невідомому для матері напрямку. Про це заявила мати хлопчика, яка перебуває у розлученні і написала відповідну заяву у поліцію, передає кореспондент Львівського порталу.

«Сьогодні мій колишній чоловік забрав дитину та повіз у невідомому напрямку. Фото обох додаю. Якщо хтось побачить сина чи колишньго чоловіка, прошу мене повідомити. Мій телефон 0974476686 або в 102. Заява про викрадення дитини написана у Франківському відділку поліції», – йдеться у повідомленні матері Світлани Яремчук у спільноті Варта1.

Водночас батько дитини стверджує, що дитини не викрадав, а має на сина такі ж права, як і його мати.

Всім доброго вечора! Це звертається батько дитини!

«Я батьківських прав непозбавлений, маю рівні права з матір’ю. Сьогодні моя дитина після року розлуки зі мною і переховувань матері побачивши мене сама до мене побігла, все інше зі сторони матері вигадки і дитину ніхто не викрадав. Дитина зараз почувається щасливою і в безпеці у порівнянні з тим роком, який йому забороняли силою бачиться з батьком… А моя колишня дружина, хай пам’ятає про статтю 383 КК України про дачу неправдививої інформації!», – йдеться у повідомленні Юрія Яремчука.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *