ОСТАННІ НОВИНИ

Львів‘ян просять не паркуватися на вулиці Коперника у дні проведення Форуму видавців

Вероніка Рой

|

Патрульна поліція Львова закликає львів‘ян та гостей міста не паркуватися на вулиці Коперника у дні проведення Форуму видавців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Інспектори патрульної поліції Львова проводять охорону публічного порядку на Форумі видавців 2017, який триватиме з 13 до 17 вересня. Також, патрульні стежать за забезпеченням дотримання правил дорожнього руху на вулиці Коперника. Патрульна поліція Львова закликає львів‘ян та гостей міста без необхідності не паркуватися на ділянці від вулиці Словацького до проспекту Свободи.

«Просимо поставитися із розуміння до тимчасових незручностей, адже на Форумі очікують понад 55 тисяч відвідувачів, у ньому візьмуть участь близько 170 видавництв, які привезуть понад 100 тон книжок. Вже зареєстровано понад 1200 учасників. Відбудеться 890 подій. Завітають на найбільший книжковий захід України понад 60 іноземних авторів з 24 країн світу. Давайте спільно докладемо зусиль аби не затьмарити свято», – йдеться у повідомленні.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *