ОСТАННІ НОВИНИ

Саакашвілі ухилився від відповіді на пряме запитання про ціну готельного номера, в якому він оселився у Львові

Лаврентій Дубич

|

Екс-президент Грузії та колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі сьогодні, 12 вересня, ухилився від відповіді на пряме запитання журналістів про ціну готельного номера, в якому він оселився у Львові. Імпровізований брифінг політика відбувся поблизу львівського готелю «Леополіс», де й мешкає Саакашвілі, передає кореспондент Львівського порталу.

«Мені подобається в центрі Львова. Моя зарплата, яку я отримував як ведучий на телебаченні, була 40-50 тисяч гривень. Це хороша зарплата для України. Особливих апартаментів в мене тут немає. Коли я сюди приїхав – були готові номера. Сьогодні-затра я буду виїжджати – щоб зробити турне всією Україною. Грошей на номер мені вистачить, і на машину вистачить. На літаках я літати не можу, бо не маю паспорта», – відповів Саакашвілі.

Також політик уточнив, що з усього майна, що в нього залишилося, є лише банківський рахунок в “Приватбанку” в Києві на суму 5 тисяч євро (яким він не може скористатися) та дім в Грузії площею 70 кв. м.

Згідно даних міжнародної популярної системи інтернет-бронювання житла Booking.com, двомісний номер в готелі «Леополіс» для двох дорослих та однієї дитини включно зі сніданком (Саакашвілі проживає в готелі з дружиною і сином) коштує більше шести тисяч гривень на добу.

Як повідомляв Львівський портал, сьогодні, 12 вересня, прикордонники прийшли до готелю «Леополіс» в центрі Львова, де живе Саакашвілі, щоб вручити йому протокол про порушення правил перетину кордону. Також у Держприкордонслужбі заявили, що спротив Саакашвілі діям правоохоронців тягне за собою кримінальну відповідальність.

Як відомо, 10 вересня позбавлений українського громадянства Саакашвілі, екстрадиції якого вимагає Грузія, прорвався до України з території Польщі.

Фото: скріни зі стріму телеканалу НТА та сайту Booking.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *