ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Винниківського озера виявили півсотні озброєних чоловіків

Соломія Григор'єва

|

Поліція Львівщини перевіряє інформацію про групу озброєних людей поблизу міста Винники. Згідно з повідомленням на лінію «102» ці люди можуть мати зброю та вибухівку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 12 вересня, до Личаківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу міста Винники біля озера перебуває група людей у військовому однострої. За інформацією, громадяни можуть мати при собі зброю та вибухівку. Цю інформацію внесено до Журналу єдиного обліку.

На вказаному місці правоохоронці виявили близько п’ятдесяти осіб у одностроях зі спеціальними засобами захисту.

На місці події працюють патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Наразі правоохоронці встановлюють особи громадян та проводять перевірку на наявність зброї, вибухівки та інших заборонених предметів.

В свою чергу нардеп від «Самопомочі», який 10 вересня брав участь у прориві кордону, Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що невідомими чоловіками є «ОПГ МВС», що мають на меті побити ветеранів батальйону «Донбас».

«Зараз організоване злочинне угруповання Авакова «ОПГ МВС» перекриває під’їзд до Винників і намагається організувати незаконне побиття ветеранів батальйону Донбас. Протягом 4 годин всі машини ветеранів були обшукані. Не було знайдено жодной зброї чі вибухівки. Однак з Києва продовжують надходити команди Аброськіна і Авакова будь-яким шляхом затримати ветеранів. Аваківці стягують сили і готують збройну провокацію», – йдеться у повідомленні.

Фото: ГУ НП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *