ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція під час обшуку знайшла у приватному будинку боєприпаси

|

На Львівщині правоохоронці виявили у приватному будинку гранату, запали та пластид. Власник помешкання пояснив, що боєприпаси належать його брату, а той знайшов їх на вулиці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Працівники Миколаївського відділення поліції 7 вересня під час санкціонованого обшуку в будинку 26-річного мешканця одного з сіл району виявили та вилучили гранату РГН, два запали та шість шашок пластиду. Як пояснив правоохоронцям власник помешкання, виявлені боєприпаси належать його брату, котрий проживає у цьому ж будинку і , за його словами, знайшов їх кілька років тому неподалік однієї з військових частин.

Гранату, запали та пластид поліцейські скерували на експертне дослідження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, до 6 жовтня на Львівщині проводиться спецоперація «Зброя та вибухівка», під час якої правоохоронці проводять заходи по виявленню у громадян незареєстрованої вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Нагадуємо, громадяни, котрі добровільно здадуть незареєстровану зброю поліцейським, будуть звільнені від кримінальної відповідальності, а в окремих випадках зможуть зареєструвати мисливську зброю і користуватись нею на законних підставах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *