ОСТАННІ НОВИНИ

Один власник прибиратиме Сихів за майже 10 мільйонів

Андрій Котенський

|

Один кінцевий власник переміг на тендерах із прибирання та облагородження території Сихівського району Львова на загальну суму майже 9,4 млн гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГО «Розвитку громади».

«З чотирьох лотів, у трьох перемога дісталась фірмам із співзвучними назвами: ПП «Паркбуд-Плюс», ДП «Парк-Плюс-Сервіс»  та ПП «Паркбуд». В усіх випадках єдиним конкурентом цих фірм, було ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району». Усі три підприємства зареєстровані за однією адресою, а їх власником є Володимир Возний. Згідно держреєстрів, пан Возний є засновником іще однієї компанії  ПП «Екомісто», – йдеться у повідомленні «Розвитку громади».

За даними активістів, «успіху компаній Володимира Возного на тендерних закупівлях в Сихівському районі можна позаздрити. Загалом від Сихівської райадміністрації він вже отримав замовлень на понад 70 млн. грн.».

«Цікаво, що Володимир Возний є помічником депутата обласної ради від Об’єднання «Самопоміч» Василя Савчина. Його підприємства зареєстровані за однією юридичною адресою: м. Львів, вул. Замарстинівська, 167, а. За дивним збігом обставин за тією ж адресою зареєстровано ще дві компанії зі схожим профілем діяльності, власником яких є колишній директор ЛКП «Зелений Львів» Ігор Бабій. За тією ж адресою знаходилося Дочірнє підприємство «Кортумівка» ЛКП «Зелений Львів». Підприємства Володимира Возного і ЛКП «Зелений Львів» неодноразово «конкурували» під час проведення тендерних торгів. А Дочірнє підприємство «Парк Високий Замок» ЛКП «Зелений Львів», яким свого часу керував все той же Ігор Бабій, та фірми Володимира Возного поєднує навіть спільний телефонний номер», – йдеться у повідомленні «Розвитку громади».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *